Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca két játékosával már közölte, nem számítanak rájuk a következő szezonban – sajtóhír

Katalán sajtóhírek szerint Ronald Koeman vezetőedző és a Barcelona már közölte két játékosával, hogy keressenek maguknak új klubokat, mivel a következő szezonban már nem számolnak velük. 

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A katalán Mundo Deportivo információi szerint sem Miralem Pjanicra, sem pedig Samuel Umtitire nem számít már a Barcelona. A lap szerint akár ingyen is eladnák őket vagy kölcsönbe küldenék, csak hogy ezzel is csökkentsék a klub terhét, amit a játékosok hatalmas fizetése ró rájuk. A lap szerint azonban rajtuk kívül másokra is várhat még ilyen sors a klubnál.

A Mundo Deportivo állítása szerint Umtiti nem igazán akar távozni, vele Ronald Koeman vezetőedzőnek külön beszélnie kell, hogy meggyőzze őt a távozásról. Pjanic viszont akár el is hagyná a klubot, mivel állítólag vissza szeretne térni korábbi klubjába, a Juventusba, de más ajánlatokat is szívesen meghallgat.

Umtiti 2016 óta a katalán gárda játékosa, és bár az elején remekül szerepelt és benne látták a Barca védelmének jövőjét, 2018-ban komoly térdsérülést szenvedett, amiből azóta sem tudott kijönni. Pjanic 2020 nyarán érkezett egy csereüzlet keretein belül Arthur helyére a Juventusból, de Koeman nem számolt vele alapemberként, és amikor játszott se tudta megmutatni, hogy miért igazolták le.