Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette André Silva utódját a Frankfurt – HIVATALOS

André Silva eligazolása után a várakozásoknak megfelelően új támadó érkezését jelentette be a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt gárdája…

(Photo by David Ramos – FIFA/FIFA via Getty Images)

Az Eintracht Frankfurt csapata a hétfői napon megerősítette, hogy négyéves szerződést kötött az argentin River Plate együttesétől lejáró szerződése után távozó támadó Rafael Santos Borréval.

A 25 esztendős kolumbiai válogatott csatár 2015-ben szerződött az Atlético Madrid csapatához, ám a “matracosok” alkalmazásában eltöltött két idényből az elsőt nevelőcsapatánál, a másodikat pedig a Villarrealnál kölcsönben töltötte. Utóbbi időszakról a közelmúltban Borré felesége elárulta, hogy a fiatal támadó annyira maga alatt volt és rosszul érezte magát a sikertelenség miatt, hogy  még pályafutása befejezését is fontolóra vette.

Szerencsére nem így tett, hanem 2017-ben visszatért a dél-amerikai kontinensre, azóta minden sorozatot figyelembe véve 149 mérkőzésen 56 találatot termelt a “milliomosok” mezében. Eredményes játéka révén a jelenleg a Copa Américán szereplő támadóra korábban már olasz és spanyol élvonalbeli klubok is felfigyeltek, végül azonban az Eintracht ajánlatát választotta.