Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City-hez tart a Barcelona kegyvesztettje – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Manchester City együttese felvette a kapcsolatot a Barcelona létszámfeletti sztárjával, és egyre valószínűbb lehet a világbajnok játékos nyári klubváltása…

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Manchester City együttese komoly érdeklődést tanúsít Antoine Griezmann megszerzése iránt, most pedig a francia Foot Mercato erősítette meg, hogy Pep Guardiola a közelmúltban maga is csábította a Barcelona francia légiósát.

Emlékezhetünk rá, hogy a 29 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol viszont csak egy lett a sok közül. Griezmann két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético Madrid együttesétől, ám új állomáshelyén egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem.

Az Atléticóhoz való visszatéréssel is hírbe hozott Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, a másodikban egyelőre 50 meccsen 19 gólnál tart, ebből a bajnokságban 12 alkalommal volt eredményes. Ezzel egyidejűleg a katalán sajtó is egyre valószínűbbnek tartja, hogy a Barca készen áll túladni a hozzáfűzött reményeket maradéktalanul nem beváltó egykori sztárigazolásán.