Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Meglepő játékoscsere készül az Atlético Madriddal? – Sajtóhír

A katalán TV 3 Onze című adásában, ahogyan mondani szokás, robbantottak az átigazolási bombát, miután egy több mint meglepő játékoscseréről számoltak be, amelyet az FC Barcelona és az Atlético Madrid bonyolíthat le.

A hírek szerint Barcelonából, Joao Felix játékjogáért cserébe visszatérhet Madridba Antoine Griezmann. Állítólag a két klub sem zárkózna el a játékoscserétől, amelynek keretein belül nagyjából ugyanakkora összeget is fizetne egymásnak a Barca és az Atlético, így lényegében veszteség nélkül bonyolítanák le az üzletet.

A csere mozgatórugói a Barca elnöke, illetve Joan Laporta, valamint Joao Felix ügynöke, Jorge Mendes. A klubelnök és a ‘szuper-ügynök‘ régóta jó kapcsolatot ápolnak egymással, és a vélhetően egyeztettek már arról, miképpen bonyolíthatnák le a játékoscserét.

Eközben a katalán Mundo Deportivo című lap is megemlítette a Griezmann – Felix cserét, mondván a két játékos messze van jelenlegi csúcsformájától aktuális klubjaiknál, így  a környezetváltozás akár még az előnyökre is válhatna. Griezmann távozása esetében ráadásul a Mundo Deportivo is Laporta nevét említi, aki a világbajnok támadó fizetéscsökkentését tervezi a klub anyagi nehézségeit enyhítve.

Egy biztos, Griezmannt vélhetően szívesen látnák viszont az Atléticónál; Joao Felix játékának pedig nem kizárt, hogy jobban kedvezne az a szabadság, amelyet mondjuk Barcelonában kaphat – Persze ez csupán a mi véleményünk…