Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool játékosával erősítene az Aston Villa – sajtóhír

Az elmúlt szezonban nem kapott túl sok lehetőséget Jürgen Klopp mestertől Keita, viszont Dean Smith megadná a guineai labdarúgónak a kellő játékidőt. 

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A Liverpool afrikai középpályását, Naby Keitát szemelte ki az Aston Villa, akit megpróbálnak leigazolni a nyár folyamán, angol sajtóinformációk szerint.

Dean Smith örülne, ha sikerülne őt szerződtetni, ugyanis lát fantáziát a guineai játékosban, hiába bajlódott sokat sérüléssel az idényben, az angol szakember ennek ellenére mégis igényt tartana rá.

Keita 24 tétmérkőzést hagyott ki a szezonban sérülések miatt, és valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy Klopp keveset játszatta őt akkor is amikor egészséges volt, így értelemszerűen nem is ragaszkodik hozzá annyira a német mester. Összesen 16 találkozón lépett pályára az afrikai labdarúgó, amelyeken csak 714 perc jutott neki, ennek következtében szívesen váltana ő is, hogy játéklehetőséghez jusson.

Jelenleg érvényes szerződése 2023-ig köti a Liverpoolhoz Keitát, értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com. Az Oroszlámok a hírek szerint 25 millió eurót szánnának a transzferre.