Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Megmagyarázhatatlan boldogság, amit érzek…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az argentin válogatott 1-0-ra legyőzte Brazíliát a Copa América döntőjében, és 28 év után megnyerte az első felnőtt tornáját, egyúttal a legnagyobb sztárja is első felnőtt címét aratta  nemzeti csapattal…

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Az argentinok hatszoros aranylabdás klasszisa, Lionel Messi négy elveszített döntő után (három Copa, egy vb) végre elnyerte első felnőtt trófeáját az argentin válogatott játékosaként, miután Argentína vasárnapra virradóra 1-0-s győzelmet aratott az ősi rivális Brazília mitikus szentélyében, a Maracanában.

“Őrületes, megmagyarázhatatlan boldogság, amit érzek. Meg kellett szabadulnom attól a tüskétől, hogy a válogatottal is nyerjek valamit, hosszú éveken át közel voltam ehhez, tudtam, hogy egyszer meg fog történni. Hálás vagyok Istennek, hogy megadta nekem ezt a pillanatot.

Nagyon bíztam ebben a csapatban, amely már a legutóbbi Copa Américán is jó volt, de azóta még erősebb lett. Kiváló emberekből áll a gárda, akik mindig előre tekintettek, soha nem panaszkodtak semmire, akkor sem, amikor napokig voltunk bezárva és nem láthattuk a családunkat, azonban a cél mindenki előtt világos volt. Most nagyon boldogok vagyunk, ez a meccs be fog vonulni a történelembe, hiszen Brazíliát saját pályáján vertük meg a döntőben”

– említette a friss Copa-győztes Messi az Olé részére adott interjúban.

Messi négy góljával társgólkirálya lett az idei Copának a kolumbiai Luis Díaz társaságában, míg a CONMEBOL még a döntő előtt Messit és Neymart választotta meg a torna legjobb játékosának.