Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21-es Európa-bajnok játékost igazolt az AS Monaco! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco gárdája bejelentette, hogy leigazolták a Köln védőjét, Ismail Jakobsot. A futballista 2026 nyaráig kötelezte el magát új csapatánál.

(Photo by Laszlo Balogh/Getty Images)

Tegnap az esti órákban bejelentette az AS Monaco gárdája, hogy leigazolták a Kölntől az U21-es Európa-bajnok Ismail Jakobsot. A védelem és a középpálya mindkét szélén bevethető futballistáért 7 millió eurót fizettek a hercegségbeliek. Jakobs 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá a csapatnál. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta:

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az As Monacohoz szerződhettem. Ez egy nagy presztízsű klub, amely kiváló szezont zárt az előző idényben. Nagyon motivált vagyok, várom az új kihívást. Rengeteget dolgoztam azért, hogy ide juthassak. Alig várom, hogy megismerhessem az új közeget, ahol tanulni és fejlődni szeretnék, amennyit csak lehet.

Ismail Jakobs a Köln utánpótláscsapataiban pallérozódott, majd 2019 nyarán a felnőttek közé került. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzést játszott, amelyeken 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett.