Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs csábítja az olasz bajnok húzóemberét – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Tottenham gárdája továbbra sem mondott le az olasz bajnok Inter kiváló hátvédjének nyári megszerzéséről…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Tottenham csapata továbbra is élék érdeklődést tanúsít olasz bajnoki címvédő Inter együttesének védője, Milan Skriniar nyári megszerzése iránt.

A 26 esztendős szlovák védő bő három évvel ezelőtt 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, az utóbbi négy szezon alatt együttesen 167 tétmérkőzésen szerepelt a klub színeiben, és hátvéd létére hét gólt szerzett. Az elmúlt idényben 32 bajnokin és összesen 39 találkozón számoltak vele, bár menet közben Antonio Conte úgy fogalmazott, hogy komoly ajánlat esetén fontolóra vennék az eladását, azóta viszont a tréner az idény végeztével már távozott az egyesülettől.

Skriniart 2023 nyaráig köti szerződés a milánói gárdához, és a teljesség igénye nélkül a Tottenham, a Manchester United és a Chelsea csapata is érdeklődött már a megszerzése iránt.