Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette legújabb sztárigazolását a PSG! – HIVATALOS

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a friss Európa-bajnok Gianluigi Donnarummát…

A vártaknak megfelelően a PSG színeiben folytatja pályafutását Gigio Donnarumma. A fiatal, viszont kora ellenére rendkívül tapasztaltnak mondható hálóőr 2026-ig szóló szerződést írt alá új csapatával. Az olasz kapuvédőt ingyen szerezte meg a francia sztárcsapat, mivel a szezon végén lejárt a kontraktusa az AC Milannal. A párizsiak idén sem aprózzák el eddig a dolgokat, hiszen olyan sztárokat jelenthetettek már be mint Sergio Ramos, Achraf Hakimi illetve Georginio Wijnaldum, ráadásul egyedül eddig Hakamiért fizetett átigazolási díjat a fővárosi klub. 

Gianluigi Donnarumma mindössze 22 esztendős, de az AC Milan színeiben már régóta ő volt az első számú kapus. A 2015/2016-os szezon során tudta átvenni a nála jóval rutinosabb Diego López helyét. Gigio mindent egybe véve 251 tétmérkőzésen védte a Rossoneri kapuját, ezeken 265 gólt kapott, 88 találkozón pedig nem tudtak túljárni az eszén. Természetesen neki is hatalmas szerepe volt abban, hogy Olaszország hosszú évek után ismét Európa-bajnok lett, a döntőben két tizenegyest is védett a büntetőpárjban és megválasztották a torna legjobbjának.