Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatódik a botrány Madridban: Perez most Cristiano Ronaldót idiótázta le

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Floretino Perez több magánbeszélgetésének felvétele szivárgott ki, ahol korábbi játékosait szidalmazta nem éppen kedves szavakkal. Az eddigi szivárogtató most újabb felvételeket hozott nyilvánosságra, amelyekben a Real Madrid elnöke a klub történetének legeredményesebb játékosát idiótázta le.

(Photo by Borja B. Hojas/WireImage)

 

A spanyol El Confidencial szerdán tett közzé egy 2006-os hangfelvételt, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Perez a klub két legendájáról, Raúlról és Iker Casillasról beszél nem éppen kedvesen: a spanyol klub első embere a felvételeken a kapusról azt mondta, hogy semmi keresnivalója a Real Madridban és a klub legnagyobb szélhámosa, míg a támadó a második helyen áll ebben.

A spanyol lap egy újabb felvételt szivárogatott ki, most 2012-ből, amiben a klub talán legnagyobb játékosát, Cristiano Ronaldót szidalmazza, de nem maradt ki a jóból a klub akkori vezetőedzője, José Mourinho sem.

Ronaldo teljesen őrült. A fickó egy idióta, beteg ember. Azt gondolnád, hogy normális, de nem az. Ha az lenne, akkor nem csinálná azokat a dolgokat, amiket csinál. Ez volt az utolsó hülyesége, amit ország-világ előtt tett. Mit gondolsz, miért csinál ilyen hülyeséget?

– hangzott el a 2012 október 12-i felvételen. Hogy Perez pontosan milyen “hülyeségre” gondol, az nem derül ki a kontextusból. Ezt követően Ronaldo és Mourinho ügynökét, Jorge Mendest is szidta kicsit magával a portugál edzővel együtt.

“Mendes nincs hatással Ronaldóra, nem parancsolhat neki, ahogy Mourinhónak sem. Még az interjúkon sem. Mindkettő elképesztő egóval rendelkezik és nem látják a valóságot. Annyi pénzt keresnek, hogy eltorzítja az értékítéletüket. Akkora az arcuk, hogy mindkettőt utálják. Mourinho is egy idióta, nem tud az egókkal mit kezdeni. “

A hangfelvétel végén a csapat akkori portugál játékosait, Pepét és Fabio Coentraót is kiosztotta kicsit.