Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szenegáli védővel erősíthet az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan gárdája a legfrissebb sajtóértesülések szerint hamarosan bejelentheti Fodé Ballo-Touré megszerzését, aki jelenleg a Monaco játékosa.

(Photo by Federico Guerra Moran/NurPhoto via Getty Images)

A mindig jól értesült Fabrizio Romano beszámolója szerint közel a megegyezés az AC Milan és az AS Monaco gárdája között Fodé Ballo-Touré átigazolását illetően. A transzferguru szerint az olasz gárda és Touré már megegyezett egymással a személyes feltételeket illetően. A 24 esztendős futballista 2019 januárjában igazolt a Monacohoz, amelynek színeiben eddig 74 mérkőzésen lépett pályára és 8 gólpasszt osztott ki. A hírek szerint a Monaco azért sem ragaszkodik minden áron Touré megtartásához, mert nemrég sikerült megszerezniük Ismail Jakobsot a Kölntől. Romano egyébként azt is tudni véli a Rossonerivel kapcsolatban, hogy a héten bejelenthetik Olivier Giroud megszerzését, valamint a Nikola Vlasicért tett első ajánlatukat visszautasította a CSZKA Moszkva.

Fodé Ballo-Tourét 2023 nyaráig köti a kontraktusa aktuális csapatához. Piaci értékét 6,5 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.