Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Wolverhampton támadójával erősítene az Atletico Madrid! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid gárdája a Wolverhampton támadóját, Rafa Mirt szemelte ki a csatársor megerősítésére.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Rafa Mir nem igazán jutott eddig bizonyítási lehetőséghez a Wolverhampton együttesénél, mivel az angol klub mezét eddig mindössze 4 alkalommal ölthette magára. A csapat az elmúlt három idényben rendre kölcsönadta Mirt, először a Las Palmasnak, majd a Nottingham Forestnek, legutóbb pedig a Huescának. A spanyol kiscsapat végül nem tudta kiharcolni a bennmaradást az élvonalban, de Mirnek köszönhetően sokáig élt a remény, hogy ez megvalósulhat. A támadó ugyanis mind a 38 bajnokin szerepet kapott, amelyeken a Huesca 34 lőtt góljából 13-at magára vállalt, valamint egy gólpasszt is kiosztott. Nem meglepő módon több topcsapat is felfigyelt a teljesítményére, és a legfrissebb sajtóértesülések alapján a Diego Simeone vezette Atletico Madrid szeretné megszerezni. Simeone szerint ugyanis Mir minden olyan adottsággal rendelkezik, amit ő fontosnak tart a támadókkal kapcsolatban. A hírek szerint a Wolves is hajlana az üzletre, tekintve, hogy eddig nem számoltak vele, valamint jövő nyáron lejár a szerződése.

Rafa Mir összesen másfél szezont töltött kölcsönben a Huescánál. Ez idő alatt 57 mérkőzésen 25 találatig és 2 asszisztig jutott. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.