Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rákos az AC Milan igazgatója

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan csapata hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy egyik vezetője súlyos betegséggel küzd…

 

Az AC Milan együttese a keddi napon adott tájékoztatóban megerősítette, hogy sportigazgatója, Ivan Gazidis esetében a közelmúltban torokrákot diagnosztizáltak. Az alapos orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy az 56 éves dél-afrikai sportvezetőnek jó esélye van a teljes felépülésre.

„Ha valakinél rákot diagnosztizálnak, az természetesen soha nem jön jókor, de ez egy gyógyítható változata a betegségnek. Az én esetem is rávilágít a rendszeres orvosi vizsgálatok fontosságára, még akkor is, ha valakinek nincsenek tünetei. Arra bátorítok mindenkit, hogy helyezze előtérbe az egészségét, és gondoskodjon a rendszeresen orvosi ellenőrzésekről”

– jegyezte meg az érintett, aki nem kért felmentést a munkavégzés alól, kizárólag a kezelések idejére vonul majd kórházba.

Gazidis korábban az Arsenal csapatánál dolgozott, mostani tisztségét 2018 decembere óta tölti be a Rossoneri egyesületénél.