Akciós áron tart a PSG-be a MU sztárja – sajtóhír

A szigetországi sajtó szerint a Paris Saint-Germain csapata továbbra is le akarja igazolni a Manchester United világbajnok középpályását, és minderre hamarosan sort is keríthetnek…

(Photo by Kacper Pempel – Pool/Getty Images)

A Daily Mail legfrissebb információi szerint a Paris Saint-Germain együttese idén nyáron mindössze 43 millió font ellenében, akciós áron megvásárolhatja Paul Pogbát a Manchester United csapatától a játékos jövő nyáron lejáró szerződése miatt.

Mint ismeretes, a 28 éves francia irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban a helyi lapok szerint Bruno Fernandes téli érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírta. Azonban csak átmenetileg, és sokak szerint jelenleg ismét a távozásra hajlik, hiszen továbbra is csak kevés lehetőség jut neki a csapatban.

A világbajnok középpályás esetleges távozásáról már évek óta írnak a világsajtóban, ám ezidáig nem realizálódhatott a klubváltása magas vételára miatt, ám időről időre valamennyi érdeklődőnél újra és újra felmerül a leigazolásának lehetősége. Nyáron minden korábbinál nagyobb esély nyílhat a váltásra, mivel aktuális szerződése 2022-ig köti őt a jelenlegi klubjához, és úgy tűnik, hogy a MU képes csökkenteni a korábbi százmilliós igényeit, mivel Pogba nem készül szerződést hosszabbítani velük.