Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta új kapusát az Udinese – HIVATALOS

Az Atalantához igazoló Juan Musso távozása után kedd este végre megnevezte új kapusát az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese gárdája…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az Udinese csapata a kedd esti órákban erősítette meg, hogy leigazolta a Hellas Verona első számú kapusát, Marco Silvestrit, akit évek óta az olasz bajnokság (Serie A) legjobb hálóőrei között tartanak számon. A kiszivárgott információk szerint a Friuliani különböző bónuszokkal együtt is legfeljebb 3 millió eurót fizet a rutinos portásért.

A 30 esztendős egykori korosztályos válogatott kapus az elmúlt négy évet töltötte a Hellasnál, az utolsó három szezonban csapata első számú kapusa volt, összesen 111 bajnokin védett. Ebből a legelső idényben még a másodosztályú feljutás alkalmával 40 találkozó jutott neki, majd az utolsó két élvonalbeli szezonban 35, ill. 34 meccsen szerepelt. Silvestri pályafutása korábbi szakaszában az akkor még másodosztályú Leeds United ketrecét is őrizte 2014 és 2016 között.

Az őt értékesítő Hellas Verona azonnal megtalálta új kapuvédőjét, ugyanis szerződést kötött a Serie A-tól búcsúzó Benevento 25 esztendős kapusával, az elmúlt idényben 23 találkozón védő Lorenzo Montipóval, aki az elmúlt években különösen a Serie B-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményt.