Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Érkezik a Tottenham új kapusa – sajtóhír

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a csütörtöki napon orvosi vizsgálatokra érkezik a Tottenam hosszabb ideje rebesgetett újdonsült kapusa

(Photo by Paul Childs – Pool/Getty Images)

Olasz médiabeszámolók értelmében az Atalantától a Tottenham csapatához távozó kapus, Pierluigi Gollini a csütörtöki napon utazik a londoni egylethez, hogy átessen a szerződtetése előtti kötelező orvosi vizsgálatokon. A Sky Sport Italia információi szerint a portás 15 millió eurós vételi opcióval kölcsönben vált klubot.

A 26 éves hálóőr annak idején a Hellas Verona színeiben mutatkozott be az olasz élvonalban még a 2014-2015-ös esztendőben, és két szezont töltött a csapatnál. Ezt követően már szerepelt Angliában, 2016 és 2018 között az Aston Villa alkalmazásában állt, a kettő közül az első évében 20 meccsen védte az akkor másodosztályú birminghami gárda ketrecét, míg a másodikat kölcsönben már a bergamóiaknál töltötte, akik később véglegesítették is.

Gollini az utolsó három szezonban az Atalanta első számú kapusa volt, minden sorozatot figyelembe véve 112 találkozón szerepelt a klubban, de az utóbbi időszakban az olasz sajtó már kész tényként kezelte a mielőbbi távozását a vezetőséggel való viszonyának megromlása miatt.