Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: újabb Premier League-klub jelentkezett be a magyar védőért

A török fanatik.tr és a fotomac.tr információi szerint az Aston Villa 17,3 millió eurós ajánlatot tett a Fenerbahce magyar hátvédjéért, Szalai Attiláért.

(Photo by Kai Pfaffenbach – Pool/Getty Images)

A török sajtóban korábban olvashattuk, hogy a Fenerbahce 20 millió euró alatt nem szeretne megválni a 23 éves védőjétől, ráadásul a csapat új vezetőedzője, Vítor Pereira is úgy nyilatkozott a török Fanatiknak, hogy Szalai Attila az együttes egyik legjobb játékosa, ezért szüksége van rá a következő idényben is. „Maradnia kell, mindegy, hogy milyen jó ajánlatot tesznek érte.” A legfrissebb hírek szerint viszont az Aston Villa is bejelentkezett Szalai Attiláért, az angolok a Birmingham Live szerint a Royal Antwerphez távozó Björn Engelst pótolnák a magyar labdarúgóval. Az Aston Villa az értesülések szerint 17,3 millió eurót ajánlott a Szalaiért.

Szalai Attila januárban igazolt a Fenerbahcehoz 2 millió euróért, teljesítményével pedig számos európai topligában játszó klub figyelmét felkeltette. A transfermarkt.de adatai szerint a jelenlegi értéke 7 millió euró. 21 török élvonalbeli meccsén három gólt is szerzett, így segítve bajnoki bronzéremhez csapatát.