Megint megsérült a Juventus csatára

Még csak az új idényre való felkészülés zajlik, ám a Juventus tavalyi idényben is rendszeresen sérüléssel bajlódó támadója már megint nem százszázalékos…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A helyi beszámolók szerint a Juventus sztárcsatára, Paulo Dybala a korábbi makacs térdsérülése után most izomsérülés miatt kell kihagynia csapata első, Cesena elleni felkészülési meccsét, miután ezúttal a bal combjával adódtak gondjai.

A 27 éves argentin támadó a hatodik szezonját töltötte a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig 253 mérkőzésen 100 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Bár az utóbbi időben rendszeresen téma volt az eladása, a felkészülést eddigi csapatával kezdte, és egyre inkább úgy tűnik, hogy maradni készül az együttesnél. Ezen mondjuk sokat segítene, ha időnként játékra alkalmas állapotban lenne.