Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalosan is “Vörös Ördög” lett Jadon Sancho!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a mai nap folyamán hivatalosan is bemutatta legújabb szerzeményét, Jadon Sanchót.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Immár hivatalosan is lezárult a Jadon Sancho ügy. Mint arról korábban beszámoltunk, a Borussia Dortmund és a Manchester United megegyezett egymással Sancho átigazolási áráról. A feleknek így már csak a személyes feltételekben kellett dűlőre jutniuk. Nos úgy néz ki, hogy itt is sikerült mindenben megegyezni, ugyanis a “Vörös Ördögök” a mai nap hivatalosan is bemutatták Sanchót, mint a Manchester United legújabb szerzeménye, akiért 85 millió eurót fizetett az angol klub. A 21 esztendős szélső 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá, ami további egy évvel meghosszabbítható. Sancho az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Mindig hálás leszek a Dortmundnak, hogy megkaptam tőlük az esélyt a felnőttek között, de legbelül tudtam, hogy egyszer vissza fogok térni Angliába. Egy álmom vált valóra azzal, hogy megkaptam az esélyt, hogy egy olyan klubban játsszak, mint a Manchester United. Alig várom, hogy a Premier Leagueben is bizonyíthassak. Egy fiatal és ambiciózus csapathoz csatlakozom, amely nagy dolgokat érhet el a jövőben.

Jadon Sancho 2017 nyarán került a Borussia Dortmundhoz a Manchester Citytől. A német gárda színeiben minden sorozatot figyelembe véve 137 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 50 gólt és 64 gólpasszt jegyzett. A csapattal ebben a szezonban megnyerte a Német-Kupát, valamint a 19/20-as idényben a szuperkupát is elhódították.

Ezzel a videóval mutatta be a United Jadon Sanchót: