Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a Barcelonából érkezhet CR7 pótlása – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint amennyiben Cristiano Ronaldo elhagyja nyáron a Juventus együttesét, úgy a torinóiak akár a Barcelona kegyvesztett támadóját is leigazolhatják a helyére…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Juventus csapatánál könnyen opció lehet a Barcelona létszámfeletti világbajnok csatára, Antoine Griezmann szerződtetése abban az esetben, ha a korábbi pletykák beigazolódnak, és Cristiano Ronaldo valóban elhagyja az olasz rekordbajnok együttest.

Emlékezhetünk rá, hogy a 29 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol viszont csak egy lett a sok közül. Griezmann két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético Madrid együttesétől, ám új állomáshelyén egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem.

Az Atléticóhoz való visszatéréssel is hírbe hozott Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, a másodikban pedig 51 meccsen 20 góllal zárt, ebből a bajnokságban 13 alkalommal volt eredményes. Ezzel egyidejűleg a katalán sajtó is egyre valószínűbbnek tartja, hogy a Barca készen áll túladni a hozzáfűzött reményeket maradéktalanul nem beváltó egykori sztárigazolásán. Korábbi klubja mellett a beszámolók szerint a Manchester City is kacérkodik már a leigazolásának gondolatával.