Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyitott a maradásra a Juventus klasszisa – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint a Juventus csapata a napokban tárgyalásokat kezdeményez támadója szerződésének meghosszabbítása ügyében…

(Photo by Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint Paulo Dybala ügynöke jövő hétfőn és kedden a Juventus vezetőségével fog tárgyalni az argentin csatár jövőjéről, melyet követően vélhetően valamilyen formában eldőlhet a sorsa. A torinóiaknak nem titkoltan hosszabbítani akarnak a sérülékeny sztárral, aki maga is nyitott a maradásra, ugyanakkor kérői is akadnak.

A 27 éves argentin támadó a hatodik szezonját töltötte a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig 253 mérkőzésen 100 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Bár az utóbbi időben rendszeresen téma volt az eladása, az új szezonra való felkészülést a csapatával kezdte, és egyre inkább úgy tűnik, hogy maradni készül az együttesnél.