Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica kapusára pályázik a Lille! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lille alakulata kapust igazolna a nyári átigazolási időszakban és a hírek szerint a legújabb kiszemeltjük a Benfica hálóőre, Odysseas Vlachodimos.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

Miután ebben az átigazolási időszakban elveszítette első számú hálóőrét, Mike Maignant a Lille gárdája, így mindenképp szeretnének egy új kapust igazolni. A mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint a legújabb célpontjuk a Benficában védő görög portás, Odysseas Vlachodimos. A beszámolók alapján a Benfica nem szeretné eladni meghatározó játékosát, a Lille viszont őt tartja a megfelelő utódnak Maignan helyére. Így minden bizonnyal igen magas összeget kell kicsengetniük a Benficának, ha valóban a görög hálóőrt akarják megszerezni. Romano azt is tudni véli, hogy mivel a csapatok közt eddig nem haladtak valami jól a tárgyalások, ezért a Lille közvetlenül a kapusnál kezdett puhatolózni, hátha vele meg tudnak egyezni.

Vlachodimos 2018 nyara óta erősíti a Benfica együttesét. A portugál klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 121 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 47-et lehozott kapott gól nélkül. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.