Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így került csúcsformába az argentinok sztárja

Az Inter csatárát, Lautaro Martínezt saját elmondása szerint pszichológus segíti abban, hogy kevesebb sárga lapot kapjon a mérkőzéseken. A Copa América-győztes támadó azt is elárulta, hol szeretné befejezni a pályafutását.

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Ahogyan arról a Football Italia is beszámolt, az argentin csatár meglátogatta nevelőklubját, a Club Atletico Liniers csapatát, és az edzőtáborban tartott tájékoztatón nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

“Nagyon fontos szakasza ez most a pályafutásomnak, és ebben az évben olyasvalamit éreztem, amiről korábban nem tudtam. Boldog és elégedett vagyok a karrieremmel. Minden, amit az Internél csinálok, annak hasznát veszem a válogatottban. Fizikálisan is fejlődök, az edzéseken óvatos vagyok, hogy csúcsformában maradjak. Sokat kellett dolgoznom a mentalitásomon. Az apává válás sokat ad nekem, több dolgot hatékonyan meg tudok oldani a pályán kívül. Egy pszichológus segített abban, hogy a meccseken kevesebbet reklamáljak és ne kapjak annyi sárga lapot. Csak nézzék meg a statisztikákat és látni fogják, hogy fejlődtem. Nemsokára kezdődik az új idény és közeleg a 2022-es katari világbajnokság is.
Szeretném a Liniers csapatánál szögre akasztani a cipőmet. Meg fogom próbálni meggyőzni a feleségemet, hogy térjünk vissza a Bahia Blancába, Argentínába. Remélem újra itt játszhatok majd egyszer, bár a labdarúgásban nehéz ígéreteket tenni”- nyilatkozta Martínez, aki idén megnyerte az olasz bajnokságot, majd az argentin válogatottal Copa América-győzelmet ünnepelhetett a nyáron.