Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Shaqiri visszatérhet a Serie A-ba! – sajtóhír

A Goal.com beszámolója alapján olasz és spanyol élcsapatok vinnék az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool svájci válogatott támadóját, Xherdan Shaqirit…

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A futballra szakosodott weboldal információi szerint a Serie A-ból a Lazio és a Napoli, míg a La Ligából a Villarreal és a Sevilla szeretné szerződtetni a Liverpool kötelékébe tartozó Xherdan Shaqirit. A rutinos svájci támadó a több játéklehetőség reményében távozna az angol sztárcsapatból, a Pool állítólag 15 millió font ellenében engedné el. Shaqiri ugyebár korábban megfordult az olasz élvonalban, az Internél fél évet töltött kölcsönben. A rutinos játékos egyébként az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével hívta fel magára az említett csapatok figyelmét. 

Xherdan Shaqiri három éve igazolt át a Liverpoolba. Első évében mondhatni rendszeresen számított rá Jürgen Klopp, az elmúlt két idényben pedig elég kevés lehetőséget kapott a német szakembertől. Shaqiri összesen 63 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Az Inter és a Liverpool mellett játszott még Baselben, a Stoke Cityben és a Bayern Münchenben is. Szerződése 2023-ig köti jelenlegi csapatához.