Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hertha bejelentette a rutinos csatár érkezését! – HIVATALOS

Igaznak bizonyult Gianluca Di Marzio beszámolója, azaz a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Hertha színeiben folytatja pályafutását a rutinos montenegrói csatár, Stevan Jovetic – számolt be róla az együttes hivatalos weboldalán.

Hatalmas fogást jelentett be a Dárdai Pál által irányított Hertha, hiszen a berlini klub megszerezte Stevan Jovetic játékjogát. A 32 esztendős támadó kettő + egy évre szóló szerződést írt alá. Jovetic az olasz, az angol, a spanyol és a francia bajnokság után tehát a német ligában is kipróbálhatja magát. Az elmúlt éveket nézve mindenképpen messze a Hertha egyik legnagyobb fogása pályafutását tekintve. 

Stevan Jovetic karrierje során megjárta már többek között az Intert, a Manchester Cityt és legutóbb az AS Monacót. Rengeteg súlyosabb sérülést szenvedett el az évek során, a 2010/2011-es idényen például pályára se tudott lépni. Jovetic a Serie A-ban, a La Ligában, a Ligue 1-ben és a Premier League-ben 259 mérkőzésen jutott lehetőséghez, ezeken 73 gólt szerzett (Felsorolási sorrendben nézve: 147/41, 21/6, 61/18, 30/8).