Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: az Inter és a Man. City korábbi csatára érkezik! – sajtóhír

Gianluca Di Marzio gyakorlatilag tényként kezeli azt, hogy a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC színeiben folytatja pályafutását többek között a Man. Cityben és az Interben is megfordult montenegrói kiválóság, Stevan Jovetic…

(Photo by Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images)

A korábbi hírekkel ellentétben úgyfest, nem tér vissza Olaszországba Stevan Jovetic, aki az elmúlt években az AS Monacót erősítette. Gianluca Di Marzio beszámolója alapján a rutinos montenegrói csatár a Herthában folytatja, s elmondása szerint már aláírta a három évre szóló szerződését. Jovetic ingyen csatlakozhat a klubhoz.

Stevan Jovetic karrierje során játszott a Fiorentinában, a Manchester Cityben, az Interben, a Sevillában és az AS Monacóban. A montenegrói támadó tehát a Bundesligát kivéve az összes európai top ligát megjárta. Jovetic több súlyosabb sérülést szenvedett már el pályafutása folyamán. A 2010/2011-es idényt gyakorlatilag például teljesen kihagyta a Fiorentina tagjaként, majd a kisebb/nagyobb kiesések végig kisérték további klubjaiban.  

Jovetic négy évet töltött el az AS Monacóban, minden frontot egybe véve 77 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 21 gólt szerzett. A nagyobb sérülések utolsó szezonjában kerülték el, akkor a bajnokságban 29 találkozón volt pályán. Egyénileg nézve messze a Fiorentinában töltötte legjobb éveit, sorozatos kiesés miatt nem igazán tudta befutni azt a karriert, ami benne volt.