Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Fernando Torres visszatért! – hivatalos

Az aktív pályafutását 2019 nyarán befejező korábbi klasszis próbálkozott ugyan elszakadni a futballtól, de sokáig nem sikerült neki. Torres már az elmúlt szezonban visszatért szeretett klubjához, ahol most komoly megbízatást kapott. 

Az Atléticóhoz ezer szállal kötődő Torres ugyanis a “matracosok” U19-es csapatának (Juvenil A) edzője lett, ahol már hétfőn munkába is állt.

A klublegenda mint azt a közösségi médiában is írta hivatalos csatornáin, izgatottan tekint élete új szakasza elé. “Büszke és boldog vagyok, hogy hazatérhettem! Izgatottan várom a rám váró kihívásokat. készen állok arra, hogy maximálisan szeretet klubot szolgálhassam!” – Írta az Intagramon Torres, aki az elmúlt idényben azért már belekóstolhatott az edzői munkába, hiszen az Atleti B-csapatánál segédedzőként dolgozhatott.

Fernando Torres 351 meccsen viselte az Atlético szerelését (121 gól és 12 gólpassz a mérlege); a spanyol válogatottal világ -és Európa-bajnok csatár legnagyobb sikereként Európa-ligát nyert szeretett klubjával.