Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Itt az első hivatalos bejelentés Varane jövőjéről!

Mint ismert, az elmúlt időszakban egyre erősebbek lettek azon hírek, melyek szerint a Real Madrid francia hátvédje, Raphael Varane a Manchester United színeiben folytatja pályafutását. A két csapat a mai napon megerősítette, hogy mindenben megegyezett a kiváló védőt illetően…

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A Real Madrid és a Manchester United is hivatalos közleményt adott ki arról, hogy megegyezésre jutottak Raphael Varane kapcsán. A francia védő először az ilyenkor szokásos orvosin fog részt venni, majd annak sikeres lezárása után jöhet a hivatalos bejelentés. Varane 10 év után távozik Madridból, a hírek szerint 50 millió euró ellenében vált csapatot, a francia védő fizetése pedig évi 12 millió lesz. 

Raphael Varane 2011 nyarán lett a Real Madrid játékosa, a királyi gárda 10 millió eurót fizetett érte a Lens-nek. A francia hátvéd Ancelotti kezei alatt lett a klub védelmének oszlopos tagja, helye későbbi edzőinél sem ingott meg. Varane 360 mérkőzésen húzhatta fel magára a csapat szerelését, mellyel többek között három bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját nyert.