Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Sevilla hátvédje a legfőbb kiszemelt a védelembe – sajtóhír

A Kékek szeretnének még egy középhátvédet igazolni a csapatba, ugyanis Thomas Tuchel a háromvédős rendszert preferálja és jelenleg nincs elég megbízható ember a posztra.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

A Chelsea a Sevilla belsővédőjét, Jules Koundét szeretné leigazolni az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano értesülései szerint. A francia hátvéd piaci értékét 60 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2024-ig szól a spanyol alakulattal, így nem lesz olcsó mulatság szerződtetni őt.

A londoni alakulat vezetőedzője, Thomas Tuchel a háromvédős rendszert favorizálja, azonban Thiago Silván, Antonio Rüdigeren és Andreas Christensenen kívül a többi középhátvédjében nem bízik teljes mértékben a német tréner, ezért is sokszor a jobbhátvéd César Azpilicueta kezdett a poszton, ennek következtében szeretne még egy megbízható belsővédőt igazolni.

Koundé 2019 nyarán érkezett a Sevillához a Bordeaux csapatától 25 millió euróért cserébe, azóta 89 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.