Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham játékosát venné kölcsön a Valencia – sajtóhír

A Spursnél leginkább csak a kupákban jut lehetőséghez a 25 éves labdarúgó, így nem marasztalnák mindenáron, de végleg nem szeretnének tőle megválni.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Spanyol sajtóinformációk szerint a Valencia a Tottenham perememberét, Harry Winks-t szemelte ki csapatának megerősítésére, akit a következő szezonra vennének kölcsön a Denevérek.

A transzfer a hírek szerint nem lenne az angol játékos ellenére, azonban végleg nem akarja elhagyni a Spurst, csak egy idényt menne el kölcsönbe.

A pocsék szezont futó Denevéreknek az anyagiakat is figyelnie kell, ugyanis a járvány őket különösen megviselte, így igazolni nem nagyon fognak tudni a nyár folyamán, ezért is bíznak a kölcsönszerződésekben.

Winks a 2020/21-es versenynaptárat tekintve 30 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, azonban ennek nagy része a kupamérkőzésekből tevődik össze. Ugyan 15 Premier League találkozón is megkapta az esélyt a bizonyításra, viszont mindösszesen csak 765 perc jutott neki az angol bajnokságban, és ezt a kevés lehetőséget is akkor kapta, amikor a posztján lévő játékosok közül többen nem voltak bevethetőek.