Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Monaco az Arsenal középpályására hajt! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint az Arsenal középpályására Joe Willockra hajt, aki szívesen csatlakozna a hercegségbeli csapathoz.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Kiválóan szerepelt a 2020/21-es szezon második felében Joe Willock. Az Arsenal futballistája a Newcastle Unitednél játszott kölcsönben, ahol 14 mérkőzésen lépett pályára és összesen 8 gólt jegyzett. Kiváló teljesítményével nem meglepő módon több csapat figyelmét is felkeltette. Az eddigi beszámolók alapján Willockot leginkább a Newcastle szerette volna végleg magához láncolni, ám a The Sun értesülései szerint a 21 esztendős középpályásért az AS Monaco is bejelentkezett. A Sun úgy értesült, hogy Willock szívesebben csatlakozna a “hercegségbeli” csapathoz, amellyel akár a Bajnokok Ligájában is vitézkedhetne, míg a Newcastlevel minden bizonnyal a kiesés elkerülése lenne az elsődleges cél.

Joe Willock 2019 nyarán került fel az Arsenal felnőttei közé. A londoni klub színeiben eddig 78 találkozón kapott szerepet, amelyeken 11 gólt és 4 gólpasszt ért el. Szerződése 2023 nyaráig köti az “Ágyúsokhoz”. Piaci értékét 16 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.