Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé meggondolta magát?

A Paris Saint-Germain 22 esztendős klasszisa úgy tűnik komolyabb pálforduláson mehetett át az elmúlt napokban. Ezt bizonyítja legutóbbi nyilatkozata is.

A Real Madriddal igen erőteljesen összeboronált klasszis a párizsiak hivatalos magazinjának (Paris United) adott nyilatkozatában elejtett egy mondatot, amely alapján nehezen elképzelhető, hogy elhagyná a francia fővárost.

“A legnagyobb álmom az, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját a PSG-vel! Fantasztikus lenne, ha sikerülne!” – Jelentette ki Mbappé, aki egyébként Neymarral közösen pózolt a magazin címlapján, mi több, a két klasszis együtt adott interjút is, igazolva ezzel is remek kapcsolatukat.

A megjelenő nyilatkozat hallatán a spanyol és francia sportsajtóban szinte azonnal elkezdték taglalni Mbappé jövőjét, amely jelen állás szerint talán még egy évig Párizshoz köti majd a világbajnok játékost – Más kérdés, hogy Mbappé szerződése 2022 nyarán lejár… Érdekes történet lesz, hogy a PSG vajon bevállalja-e azt a rizikót, hogy ingyen váljon meg a szélsőtől, ha mondjuk Mbappé addig sem hosszabbítja meg szerződését.