Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német élcsapattól érkezett ajánlat Szalai Attiláért! – sajtóhír

A Takvim beszámolója alapján a török élvonalban (Turkish Süper Lig) szereplő Fenerbahce színeiben játszó Szalai Attila játékjogáért 12 millió eurós ajánlat érkezett egy német élcsapattól…

(Photo by Mustafa Ciftci/Anadolu Agency via Getty Images)

A török napilap úgy tudja, hogy a Borussia Dortmund tett egy 12 millió eurós ajánlatot Szalai Attiláért. A Fenerbahce ugyan nem gördít komoly akadályt a magyar hátvéd távozása elé, ám a török klub ragaszkodik a meghatározott 20 millió eurós vételárhoz. Szalait az elmúlt időszakban jó néhány sztárcsapattal hírbe hozták már egyébként. 

Szalai Attila idén januárban került a Fenerbahce-hoz. A török klubnál gyorsan berobbant, jó teljesítménye miatt több top ligás gárdával kezdték el hírbe hozták már. Az Európa-bajnokságon szintén jól teljesített, mindenképp a magyar válogatott egyik meghatározó pontjának számított. Szalai Attila az előző idényben 23 tétmérkőzésen lépett pályára a Fenerben. Korábban megfordult még a Rapid Wienben, a Mezőkövesdben és az Apollon Limasszolban. A felnőtt válogatottban 2019 novemberében debütált, majd rövid időn belül a védelem egyik oszlopos tagja lett.