Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rövidesen megoperálják a MU klasszisát – HIVATALOS

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, most a Manchester United együttese is megerősítette, hogy elkerülhetetlen egyik legjobbja számára az orvosi beavatkozás, amely után több hónapos kihagyásra számíthat….

(Photo by Pablo Morano/BSR Agency/Getty Images)

A Manchester United együttese a pénteki napon erősítette meg hivatalos oldalán keresztül, hogy az elmúlt idény hajrájában vállproblémákkal bajlódó Marcus Rashfordot hamarosan meg kell műteni.

A “vörös ördögök” külön kihangsúlyozták, hogy a klub orvosi és szakmai stábja közösen jutott arra a döntésre, hogy a sérült testrészt hamarosan megműtik, miután a játékost már jó ideje hátráltatta a probléma, és bár sokáig bíztak benne, immár elkerülhetetlen az operáció.

A 23 esztendős támadó a 2020-2021-es idény során 11-szer volt eredményes az angol bajnokságban (Premier League), minden tétmeccset számítva pedig 57 pályára lépés alatt 21 gólt szerzett, mellyel csak egyetlen találattal maradt el egy évvel korábbi teljesítményétől. Valószínűleg teljesítményére és eredményességére is rányomta a bélyegét, hogy az idény hajrájában sérülten játszott.

A United vezetősége nem közölte, hogy meddig nem számíthatnak Rashfordra, ugyanakkor a BBC úgy tudja, hogy az érintett labdarúgó a beavatkozást követően legalább három hónapig harcképtelen lesz.