Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino nem hibáztatja játékosait!

Mint ismert, a Paris Saint-Germain a Francia Szuperkupa döntőjében 1-0-ára alul maradt a bajnok Lille ellen. A párizsiak vezetőedzője Mauricio Pochettino nem kesergett sokat a vereséget követően. 

Az argentin tréner szerint a legnagyobb sztárjait nélkülöző csapata mindent megtett, ám sajnos ez most nem volt elég a kupagyőzelemhez.

“Úgy gondolom, mi voltunk a jobb csapat a pályán. Egyszerűen az történt, hogy nem használtuk ki a helyzeteinket. Ilyen a futball! Egy új szezon kezdődött, nem gondolnám, hogy bármivel is le lennénk maradva, esetleg késésben lennénk. Elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, soha nem kérdőjelezném azt meg. Lényegében a látottakra sem lehet sok panaszom, csak az eredmény hiányzott!” – Idézi a PSG hivatalos oldala Pochettinot.

“Nyerni akartunk, mindent megtettünk, de ez most nem volt elég. Nem kérdés, hogy sokkal jobbak leszünk, ha mindenki bevethető lesz!” – Zárta is le értékelését a párizsiak mestere, aki érezhetően nem tulajdonított akkor dolgot annak, hogy erősen tartalékos összeállításban nem sikerült megnyerniük a szezon első trófeáját.