Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola szerint is jöhet a következő sztár-igazolás!

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a nyilvánosság előtt ismerte el, hogy Jack Grealish megszerzése után klubja az angol válogatott másik ászát is szeretné megszerezni.

“Harry Kane a Tottenham játékosa. Ha a klubja nem akar tárgyalni, akkor nincs is miről beszélni! Elképesztő játékosról beszélünk. Igen, szívesen látnám nálunk. Ha lehetőségünk lesz rá, megpróbálunk tárgyalni az átigazolásról.” – Idézi a goal.com a City londoni edzőtáborából nyilatkozó spanyol menedzsert.

“Ha nyitottak lesznek tárgyalni, azt hiszem, nem csak a Mnchester City fog érdeklődni náluk! Nincsenek hamis ábrándjaink, hiszen minden a Tottenhamen múlik!” – Folytatta Guardiola, majd elmondta, a helyzet egészen más, mint csapata legutóbbi sztárigazolása, Jack Grealish esetében volt.

“Össze sem hasonlítható a két ügylet! Jack-nek volt egy kivásárlási ára, ő pedig hozzánk akart igazolni!” – Így Guardiola, aki az angol lapok szerint gőzerővel dolgozik a háttérben azon, hogy az említett tárgyalások Harry Kane-ről elindulhassanak a Tottenham együttesével.