Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Agüero máris menni akar? – sajtóhír

A katalán sajtó egybehangzó beszámolói szerint Lionel Messi csapattól való távozásával az argentin barátja miatt nyáron a csapathoz Barcelonához szerződő támadó is mielőbb menni akar…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A katalán sportsajtó arról számolt be, hogy Sergio Agüero becsapva érzi magát, amiért Lionel Messi miatt odacsábította őt a Barcelona, azonban barátjával képtelenek voltak szerződést hosszabbítani, ezért ügyvédei már vizsgálják a szerződése felbontásának lehetőségeit.

A 32 éves csatár az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze 20 pályára lépés jutott neki. Agüero összességében egy évtized alatt már 182 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben 275 PL-találkozón, minden sorozatot beleszámítva pedig 2011 óta 390 mérkőzésen lépett pályára az égszínkékek szerelésében, és a City történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát 260 találatával.

Ugyanakkor a megbízható argentin forrásnak nevezhető TyC Sports újságírója, Gastón Edul határozottan cáfolta, hogy ebből bármi igaz lenne, és véleménye szerint Agüero semmilyen kéréssel nem fordult a képviselőihez.