Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: hosszú időre kidőlhet az új igazolás – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona csapata sima győzelmet aratott a vasárnap esti Gamper-kupa-mérkőzésen a Juventus ellen, az egyik neves új igazolás azonban nem állhat Ronald Koeman vezetőedző rendelkezésére…

Egybehangzó katalán lapinformációk szerint a Barcelona nyáron igazolt argentin támadója, Sergio Agüero vádlisérülése a vártnál súlyosabb, és előreláthatólag 8-10 hetes felépülési időre van szüksége. Eközben a katalán klub ügyeiben mindig jól informált újságíró, Gerard Romero, hogy a csatár várhatóan csak novemberben térhet vissza a csapathoz.

A 32 éves csatár az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze 20 pályára lépés jutott neki. Agüero összességében egy évtized alatt már 182 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben 275 PL-találkozón, minden sorozatot beleszámítva pedig 2011 óta 390 mérkőzésen lépett pályára az égszínkékek szerelésében, és a City történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát 260 találatával.

Ugyanakkor Agüero a minap határozottan cáfolta, hogy igazak lennének azon híresztelések, mely szerint el szeretné hagyni a katalán csapatot.