Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországba kerülhet a Liverpool mellőzött középpályása! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint közel a megegyezés a Liverpool és a Lyon együttese között Xherdan Shaqiri átigazolását illetően. A svájci középpályás már a legutóbbi felkészülési mérkőzésen sem volt ott a “Vörösök” meccskeretében…

(Photo by Rui Vieira – Pool/Getty Images)

A nyári átigazolási időszakban még szeretne erősíteni a támadószekcióján Jürgen Klopp, ehhez azonban meg kell válnia pár létszámfelettivé vált játékosától. Ebbe a csoportba tartozik Xherdan Shaqiri is, aki a 90min legfrissebb értesülései szerint Franciaországban folytathatja pályafutását a Lyon együttesében. A svájci középpályás már a legutóbbi, Osasuna elleni felkészülési mérkőzésen sem volt ott a meccskeretben, ami tovább erősítette a pletykákat a lehetséges transzferről. A hírek szerint a feleknek már csak az átigazolási díjban kell megegyezniük. A Lyon elsőre 10 millió eurót ajánlott a játékosért, de a Liverpool 13-15 milliót szeretne érte kapni. A beszámolók alapján Shaqiri mellett Minaminót és Origit is szeretné elengedni a liverpooli együttes, hogy új játékosokat igazolhassanak.

Shaqiri 2018 nyarán igazolt a Liverpool csapatához. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 63 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Szerződése jövő nyárig köti a “Vörösökhöz”. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.