Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG továbbra is biztos Mbappé megtartásában

Lionel Messi leigazolása ellenére a világ első számú kirakatcsapatává avanzsáló Paris Saint-Germain továbbra is úgy tervezi, hogy megtartja egyik legfontosabb játékosát…

(Photo by Alex Caparros – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Paris Saint-Germain klubelnöke, Nasszer el-Kelaifi a szerdai sajtótájékoztatón határozottan cáfolta, hogy a hatszoros aranylabdás Lionel Messi érkezésével a világbajnok Kylian Mbappé távozni akarna a csapattól:

“Azt mondta, erős, versenyképes csapatot szeretne. A miénknél most nincs versenyképesebb csapat. Nincs oka arra, hogy távozzon.”

Mint ismeretes, a Real Madrid csapata már évek óta érdeklődik a 22 esztendős csatár megszerzése iránt, és ő maga is megerősítette korábban, hogy karrierje valamely szakaszában mindenképpen szeretne majd a “királyi gárdában” játszani, de a szigetországi sajtó szerint a Liverpool csapata is szívesen tudná őt soraiban. Amennyiben valóban sor kerülhet a távozására, bizonyára az új csapata leginkább ebből a két klubból kerülhet majd ki.

Ugyanakkor az elnök hozzátette, hogy Mbappé jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról nem árulhat el részleteket, mert azok csak a klubra és a játékos családjára tartoznak.