Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dán védővel erősített a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy szerződtette a Southampton hátvédjét, Jannik Vestergaardot.

(Photo by Visionhausl/Getty Images)

Dán védővel erősítette meg a keretét a Leicester City csapata. A “Rókák” a Southamptontól szerződtették Jannik Vestergaardot 17,6 millió euró ellenében. A 29 esztendős futballista 3 évre kötelezte el magát, akinek elsődleges feladata a súlyos sérülést szenvedő Wesley Fofana pótlása lesz. A középhátvéd az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon izgatott vagyok és alig várom, hogy megkezdődjön ez a kaland. Ez egy különleges klub, amely évről évre jobban teljesít. A projektjük nagyon ígéretes, az pedig külön büszkeséggel tölt el, hogy ennek a részese lehetek. Úgy gondolom megvan a kellő tudásom ahhoz, hogy segíteni tudjak a csapaton.

Vestergaard az elmúlt 3 szezont a Southampton együttesében töltötte, így nem lesz ismeretlen számára az angol közeg. A “Szentek” színeiben minden sorozatot figyelembe véve 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt jegyzett.