Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kulcsemberével a Liverpool! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy meghosszabbította Virgil van Dijk kontraktusát. A holland hátvéd 2025-ig írt alá.

(Photo by Jan-Philipp Burmann/City-Press via Getty Images)

Újabb kulcsjátékosát láncolta magához a Liverpool alakulata. Az angol bajnokaspiráns a nyár folyamán már meghosszabbította Fabinho, Alisson és Trent Alexander-Arnold szerződését is. A “Vörösök” a mai nap folyamán újabb bejelentést tettek, amelynek értelmében Virgil van Dijk is hosszabb távra elkötelezte magát a klubnál. A holland hátvéd 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá. A 30 esztendős játékos az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Elképesztő érzés, nagyon büszke vagyok erre a pillanatra. Könnyű döntés volt aláírni az új szerződést, mert az első naptól kezdve imádok itt lenni. A Liverpoolnál mindig azt éreztem, hogy nagyon fontos tagja vagyok a csapatnak, a szurkolók szeretete pedig leírhatatlan. Hosszú időt kellett a pályán kívül töltenem, de felépültem, így szeretnék ismét trófeákért harcolni.

A holland futballista 2018 januárjában igazolt a Liverpoolhoz, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 130 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 13 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A “Vörösökkel” eddig 4 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a bajnoki cím és a Bajnokok Ligája siker.