Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: késik Sergio Ramos debütálása

Sergio Ramos a  közelmúltban igazolt a PSG csapatához, azonban korábbi makacs izomsérülése miatt továbbra is csak külön edzésmunkát végez, és egy darabig még biztosan nem is játszhat tétmérkőzésen…

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

Egybehangzó francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain egyik idei nagy szerzeménye, Sergio Ramos a bal combjával bajlódik, amely miatt az elmúlt szezonban a Real Madrid soraiból is sokat hiányzott, ennek következtében még mindig legalább egy-két hónapig nem játszhat új csapatában.

A 35 éves hátvéd másfél évtized után hagyta el a “királyi gárdát”, melynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve az évek során 671 tétmérkőzést játszott, az utóbbi időben az együttes csapatkapitánya is volt. Ramosnak azonban nem sikerült megállapodnia Florentino Pérezékkel a közös folytatásról, így szabadon igazolhatóként a PSG játékosa lett.

Megszerzése iránt MLS-csapatok mellett a Manchester United is élénken érdeklődött, végül azonban a francia gigász ajánlatát fogadta el, új csapatában való debütálására azonban egy ideig még mindig biztosan várnunk kell.