Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-érdeklődés ellenére maradna a Serie A-ban a Cagliari ásza – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az angol csapatok érdeklődése ellenére továbbra is Olaszországban képzeli el jövőjét a Cagliari kiváló középpályása…

(Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

A La Repubblica beszámolói értelmében a Cagliari uruguayi válogatott középpályása, Nahitan Nández visszautasította a Tottenham és a West Ham United megkeresését, mert továbbra is szeretne Olaszországban maradni, hogy az Inter játékosa legyen.

A játékos eladási árát a szardíniai klub a közelmúltban 36 millió euróban határozta meg. Mint ismeretes, a szárdok két éve úgy vették meg 20 millió euróért őt a Boca Juniorstól, hogy következő eladási árának tíz százaléka az argentin klubot illeti meg.

A 25 éves uruguayi válogatott középpályás 2019 nyarán ötéves megállapodást kötött a szardíniai egyesülettel, melyben két év alatt 72 tétmérkőzésen játszott és négyszer volt eredményes. Két évvel ezelőtt a szárdok úgy vették meg 20 millió euróért őt a Boca Juniorstól, hogy következő eladási árának tíz százaléka az argentin klubot illeti meg. Nández annak idején mindössze 2.75 millió euróért cserébe hagyta el a Penarolt, és igazolt az argentin Boca Juniors csapatához, amely színeiben két szezon alatt 57 tétmérkőzésen szerepelt és csupa szív, hajtós játéka miatt hamar a közönség kedvenccé vált a Buenos airesi óriásklub színeiben, rátermettségét az utóbbi két évben a Serie A-ban is bizonyítani tudta.

A 2015-ös válogatottbeli debütálása óta 41 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt, és például a legutóbbi világbajnokságon is a nemzeti csapat húzóembere volt.