Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – A Real Madridból igazolt az Arsenal! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal hivatalos közleményében tudatta, hogy végleg megszerezte Martin Ödegaard játékjogát a Real Madridtól…

Az Arsenal színeiben folytatja pályafutását Martin Ödegaard, aki az előző idény második felét már az ‘Ágyúsoknál’ töltötte kölcsönben. A fiatal norvég középpályás 2025-ig szóló szerződést írt alá a londoni gárdával, amely 35 millió eurót (bónuszokkal együtt közel 40) fizetett érte a Real Madridnak. A kontraktust nem tartalmaz visszavásárlási opciót, amit a ‘Királyi gárda’ sok esetben alkalmazni szokott.

Martin Ödegaard már 2015 januárja óta tartozott a Real Madrid kötelékébe, azonban a spanyol sztárcsapatba nem tudta beverekedni magát. Az együttes többször is kölcsönadta az évek folyamán. Megfordult az Arsenal mellett a Heerenveenben, a Vitesse-ben, majd a Real Sociedadban. Az említett kluboknál jól teljesített, ám a Real éppen aktuális edzőjét nem tudta meggyőzni, a legjobbak között összesen 11 tétmérkőzésen kapott lehetőséget.