Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus középpályását nézte ki a Tottenham – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint a Tottenham együtteséhez a sportigazgató korábbi csapatától hozna erősítést…

 

A Tuttosport információi szerint a Tottenham vezetősége felvette a kapcsolatot a Juventus elöljáróival Weston McKennie megszerzése ügyében, akiért a közelmúltban a távozási szándékát benyújtó Tanguy Ndombelét is hajlandóak felajánlani.

A londoniak által kiszemelt 22 éves amerikai középpályás 2016-ban került a Schalke 04 akadémiájára, majd 2017-től már a felnőtteket erősítette, 91 meccsen összesen 5 gólt szerzett a csapat mezében, ebből hármat az utolsó szezonjában. Múlt nyáron vételi opciós kölcsönnel került a torinóiakhoz, de remek teljesítménye révén még az idény közben véglegesítették, végül a 2020-2021-es évad alatt 46 tétmérkőzésen hatszor talált be.

A Spurs sportigazgatójának idén nyáron a korábban éveken át a Juventusnál dolgozó Fabio Paraticit nevezték ki, aki érthető módon az általa jól ismert terepnek számító Serie A-ból szeretne minőségi erősítéseket végrehajtani az idei nyári átigazolási időszak hajrájában.