Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb ajánlat Mbappéért, de ez még mindig kevés – sajtóhír

Ismét megbízható források számoltak be róla, hogy a Real Madrid együttese nagy erőket mozgósít a Paris Saint-Germain klasszisának megszerzése érdekében…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Az átigazolási szakértő Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Real Madrid gárdája tovább emelte a licitet és legutóbbi ajánlata már 170 millió eurót tartalmazott, melyet a Paris Saint-Germain vezetőségének tette Kylian Mbappé megszerzésére vonatkozóan.

Ugyanakkor a Le Parisien úgy tudja, hogy a PSG csapata 220 millió euró alatt semmiképpen sem hajlandó eladni csatárát, és erre következtethetünk Leonardo sportigazgató szavaiból is.

Mint ismeretes, a “királyi gárda” már évek óta érdeklődik a 22 esztendős csatár megszerzése iránt, és ő maga is megerősítette korábban, hogy karrierje valamely szakaszában mindenképpen szeretne majd a Realban játszani. Romano szerint a kérdés már csak az lehet, hogy Mbappé idén nyáron pénzért, vagy jövő nyáron igazoljon át a madridiakhoz, mivel nem akarja megújítani 2022-ig érvényes szerződését a PSG-vel.

Mbappé négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 174 mérkőzés alatt 133 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az újonnan elindult kiírás első három mérkőzésen egy találatot jegyzett.