Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Spurs francia válogatott középpályása! – hivatalos

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur hivatalos weboldalán keresztül tudatta, hogy távozott a rutinos francia válogatott középpályás, Moussa Sissoko…

A Watford színeiben folytatja pályafutását Moussa Sissoko, aki öt szezont követően távozott a Tottenham Hotspur kötelékéből. A rutinos francia középpályás két évre szóló szerződést írt alá új csapatával, a Watford pedig a hírek szerint 3 millió fontot fizetett érte. Sissoko tapasztalata nagyon sokat segíthet a klubnak, ráadásul a Spurs előtt a Newcastle-ben is megfordult a Premier League berkein belül. 

Moussa Sissoko 2016 és 2021 között nem kevesebb mint 202 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a Tottenham Hotspur szerelését, ezeken 5 gólt és 16 gólpasszt jegyzett. A 2016/2017-es, majd a 2017/2018-as idényben nem igazán számított alapembernek, ennek köszönhetően a 2018-as vb-re nem vitte ki magával Didier Deschamps. Az után lévő években viszont egyértelműen a Spurs meghatározó tagja volt, de Nuno Espirito Santonál a keretbe se került be az idei kiírásban. A 2019-es esztendőben a klub legendás játékosai által létre hozott díjat ő nyerte el, az elismerést Graham Roberts adta át neki. 

Szintén friss hír, hogy a Spurs leigazolta az ifjú Pape Sarrt, ám a szezont még a Metzben fogja tölteni a tehetséges középpályás.