Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt a Fiorentina gólgyárosának sorsa – sajtóhír

Az egyik legmegbízhatóbb olasz forrás szerint eldőlt, hogy az olasz bajnokságban (Serie A) szombaton győzelmet arató Fiorentina gólvadászának mi lesz a sorsa az idei nyáron…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói szerint a Fiorentina vezetősége nem hajlandó eladni Dusan Vlahovic-ot az idei nyári átigazolási időszakban, így mindenképpen maradni fog a “violák” alkalmazásában. A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott a leigazolásával, klubja azonban egyelőre nem akart túladni rajta.

Vlahovic 2018-ban a 18. születésnapját követően csatlakozott a Partizan Beogradtól az olasz együtteshez. A Fior soraiban az első idényében tíz bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget a 2018-2019-es évad tavaszi felében. A következő szezonban epizódszereplőként követelt magának egyre több játékpercet, és a 2019-2020-as kiírást 30 fellépés alatt hat találattal zárta. Ezt követően az igazi áttörést az előző szezon hozta meg számára, amikor 21 gólt szerzett 37 pályára lépés alatt, így egy csapásra az európai futball egyik legfelkapottabb támadója lett, számtalan topcsapattal hozták őt hírbe az elmúlt hónapok során. Vlahovic az új szezon első két bajnokiján egyszer már ugyancsak betalált.

A 21 éves támadó aktuális szerződése még 2023-ig érvényes a “violáknál”, melyet a klubnál mielőbb szeretnének meghosszabbítani, hogy továbbra is a csapat soraiban tudják a kiváló képességű gólfelelőst.