Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta szélsőjét az Arsenal! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy kölcsönadták szélsőjüket, Reiss Nelsont a Feyenoordnak.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Az “Ágyúsok” a mai nap folyamán bejelentették, hogy ismét kölcsönadták Reiss Nelsont, aki ezúttal a holland élvonalban szereplő Feyenoordban juthat több játéklehetőséghez. A rotterdami alakulat mindenképp szeretett volna egy szélsővel erősíteni ezen a nyáron, épp ezért próbálták meg kölcsönvenni Amad Diallót a Manchester Unitedtől. Diallo azonban megsérült az üzlet nyélbe ütése előtt az egyik edzésen, így a Feyenoordnak új opció után kellett néznie. Így esett a választásuk Nelsonra, aki nem igazán jutott lehetőséghez Mikel Arteta irányítása alatt az Arsenalnál. A 21 esztendős futballistát 1 évre adta kölcsön a londoni klub, az üzlet vásárlási opciót nem tartalmaz.

Nelson pályafutása során összesen 48 alkalommal léphetett pályára az Arsenal felnőttei között. Ezeken a találkozókon 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett. A szélsőt nem először adja kölcsön nevelőegyesülete, hiszen a 2018/19-es szezonban a Hoffenheimnél pallérozódott.